teka 05:55
leidžiasi 18:51
Pilnatis
20 mėnulio d.
Vardadienius švenčia:
Filemona, Girmantė, Odeta, Rimkantas, Siksta, Sikstas
Gimtadienis:
Maxim Gorky
Sužinok
Sveikinimai
Daugiau sveikinimų..
Atvirukai
Daugiau atvirukų..
Statistika
Svetainėje:
Sveikinimai - 1797
Tostai - 286
SMS tekstai - 731
Atvirutės - 1366
Mintys - 943
Patarlės - 312
Užuojautos - 83
Videosveikinimai - 72
Anekdotai - 5066
Išsiųsta
Šiandien - 0
Vakar - 0
Per 7 d. - 0
Per mėn. - 0
Viso - 58459
Tostai.lt rekomenduoja
Siųsk SMS
Atsargiai su programine įranga!!!!

Pernai aš vietoje programos "Draugė 7.0" įsigijau programą "Žmona1.0". Pirmus mėnesius programa veikė puikiai, tačiau neužilgo pastebėjau nedidelių sutrikimų savo sistemoje. Mano mėgiamos programos pradėjo strigti, o vėliau ir visai nustojo veikti... Bandant paleisti mano mėgiamiausias programas, tokias kaip "Pokeris naktį 05:30", "Alaus baras 3" ir "Futbolas trečiadienį 5.0", į ekraną išvedamas paklausimas "Ar tikrai norite paleisti šią programą?". Atsakius į paklausimą "Yes" - stringa visos sistemos darbas. Taip pat, anksčiau be priekaištų dirbusi mano nauja, legaliai įsigyta programa "Alga 2000", dabar veikia tik kaip demonstracinė versija, apribodama priėjimą prie visų duomenų ir leisdama naudotis tik versijos "Alga 150" resursais. Ir tai dar ne viskas...

Programos lankstinuke nieko nebuvo minima ir apie procesą "Vaikų gamyba". Tai užima daug vietos ir kitų vertingų išteklių. Juolab, kad programa "Žmona 1.0" pati isidiegia į kitas programas, perima jų
kontrolę ir resursus, automatiškai startuoja man iki šiol nežinomas programas tokias kaip "Uošvienė 66.6" ir "Tvarka 24".

Aš negaliu priversti "Žmonos 1.0" dirbti foniniame režime ir tuo pat metu džiaugtis mėgiamomis programomis. Aš galvojau grįžti vėl prie
"Draugės 7.0", tačiau nebegaliu iš savo sistemos pašalinti "Žmonos 1.0". Ar galėtumėte man padėti?

Iš anksto dėkoju,
Jonas Jonaitis

Atsakymas:

Gerbiamas p. Jonai, tai sena problema, su kuria susiduria dauguma vyrų, paprastai - dėl pirminio nesusipratimo. Daugelis programą "Draugė 7.0" pakeicia programa "Žmona 1.0", manydami, kad "Žmona 1.0", kaip ir "Draugė 7.0" yra TARNYBINĖ PASILINKSMINIMO programa. Deja, "Žmona 1.0" yra OPERACINĖ SISTEMA ir kūrėjų parengta taip, kad dirbtų visur ir visada.

Ištrinti "Žmona 1.0" ir sugrįžti prie "Draugės 7.0" neįmanoma, nes paslėpti sistemos failai privers "Draugę 7.0" imituoti "Žmonos 1.0"
elgesį, tad jokios apčiuopiamos naudos nebus. Ištrinti ar kaip kitaip pašalinti programą "Žmona 1.0" neįmanoma. Yra bandžiusių įdiegti programą "Draugė 8.0" arba "Žmona 2.0", bet jie susidurė su tokiomis pat problemomis, kaip ir anksčiau (žr. dokumentą "Įspėjimai: Alimentai", "Vaikų išlaikymas"). Mes rekomenduotume Jums ir toliau naudoti programą "Žmona 1.0". Siūlome perskaityti programos dokumentų skyrelį "Pagrindinės partnerių klaidos" (PPK). Ten sužinosite, kad Jūs turite prisiimti visą atsakomybę už klaidas ir problemas, nepriklausomai nuo jų priežasčių. Aišku, tokiu atveju
geriausia pasirinkti komandą "C:/ATLEISK". Jokių būdu per dažnai nenaudokite klavišo ESC, nes jums teks vėl naudoti komandą "C:/ATLEISK" tam, kad operacinė sistema grįžtu prie įprasto režimo. Sistemą veiks normaliai tol, kol Jūs prisiimsite visą atsakomybę dėl PPK. "Žmona 1.0" yra išties puiki programa, tačiau jai reikalinga GERA priežiūra. Nupirkite papildomų programų, kurios pagerintų sistemos "Žmona 1.0" darbą. Rekomenduotinos programos - "Gėlės 2.1" bei "Šokoladas 5.0".

Stenkitės nediegti programos "Sekretorė su mini 3.3", nes programa "Žmona 1.0" su ja nesuderinama. Įdiegus tokią programą galimi operacinės sistemos gedimai.

Kiti sprendimo būdai:
1. Įdiegti programą "Meilužė 8.0", kuri dirba paslėptame režime.
2. Apriboti "Žmona 1.0" resursus, kad automatiškai sustabdytų "Žmona 1.0" plitimą sistemoje.
3. Pagalbinės programos "Bendradarbiai 5.0" padedami įdiekite programą "Komandiruotė 3.1".

Arba reikia daryti taip:
1. Jūs galite įsigyti opercinės sistemos resursus kontroliuojantį programų paketą "Kumštis 2002 - All in One" į kuri įeina tokie paketai kaip:

1.1 Garso periferiją tvarkanti programa "Tylėk 0.0"
1.2 Pertraukymus kontroliujantis paketas "Špyga 1.02"
1.3 Šalinantis nereikalingus "Žmonos 1.0" blokus iš operatyvinės atminties Meilužė 13.0"
1.4 Šalinantis nereikalingus "Žmonos 1.0" blokus iš kietojo disko "Anyta 1.00 - Your Mama Edition"
1.5 Operacinės sistemos klaidų ištaisymo Service Pack 1 "Draugai 100"

2. Jei aukščiau paminėta programa jums nepadės išpręsti problemos, rekomenduoju antivirusinę programą "KalioCianidas 6.66". Prieš instaliuodami gerai susipažinkite su licenzija.


žinučių skaičius:
žinutės kaina:
SMS paslaugosDaugiau sms paslaugų. Spausk čia!



 
t