teka 05:52
leidžiasi 18:53
Pilnatis
21 mėnulio d.
Lietuvos įstojimo į NATO diena
Vardadienius švenčia:
Almantė, Bertolda, Bertoldas, Manvyda, Manvydas
Gimtadienis:
Mantas Petruškevičius
Sužinok
Sveikinimai
Daugiau sveikinimų..
Atvirukai
Daugiau atvirukų..
Statistika
Svetainėje:
Sveikinimai - 1797
Tostai - 286
SMS tekstai - 731
Atvirutės - 1366
Mintys - 943
Patarlės - 312
Užuojautos - 83
Videosveikinimai - 72
Anekdotai - 5066
Išsiųsta
Šiandien - 0
Vakar - 0
Per 7 d. - 0
Per mėn. - 0
Viso - 58459
Tostai.lt rekomenduoja
ankstesniskitas
Brangūs mama ir tėte,
Mūsų vadovas liepė parašyti tėvams. Jei matėt potvynį per televizorių ir dabar jaudinatės, tai nesijaudinkit - viskas gerai. Nuplovė tik vieną mūsų palapinę ir du miegmaišius. Laime, niekas iš mūsų nenuskendo, nes tuo metu visi buvom ant kalno ir ieškojom Jono. Paskambinkit Jono mamai ir pasakykit, kad jam viskas gerai. Rašyti jis negali, nes sugipsuotas.
Man nuskilo pasivažinėti gelbėtoju džipu. Kaifas! Niekada nebūtumėme jo radę tamsoje, jei ne žaibas. Vadovas Julius supyko ant Jono, kam tas nuėjo į kalnus vienas, niekam nesakęs. Jonas sakė, kad sakė, bet tai buvo per gaisrą, tai jis gal ir negirdėjo.
Ar žinot, kad jei padegsi dujas, balionas sprogs? Šlapios malkos nedegė, bet viena palapinė sudegė. Taip pat dalis mūsų drabužių. Petras atrodys šauniai, kol vėl ataugs plaukai. Namo grįšim šeštadienį, jei vadovas Julius sutaisys mašiną. Dėl avarijos jis nekaltas. Stabdžiai dirbo normaliai, kai išvažiavom. Vadovas Julius sakė, kad tokioj senoj mašinoj būtinai kas nors suluž, todėl jos jau nedraudžia. Mums atrodo, kad mašina liuks. Jam tas pats - jei ką išpurvinsim, o jei karšta kartais leidžia mums važiuoti įsikibus į priekines groteles. Kai mašinoj 10 žmonių, darosi karšta. Jis leido mums važinėti priekaboj, kol
policininkas ant plento mus sustabdė ir pasikalbėjo. Vadovas Julius - fainas bachuras. Nesirūpinkit, jis gerai važiuoja. Tikrai! Jis moko Rūtą vairuoti kalnuose, kai ten nėra mašinų. Viskas, ką ten matėm, tai
rąstus vežantys sunkvežimiai.
Šiandien ryte visi berniokai šokinėjo nuo uolų ir plaukiojo ežere. Vadovas Julius manęs neleido, nes aš nemoku plaukti, o Jonas bijo, kad gipsas nutrauks į dugną, todėl leido pasiimti mums kanoją ir paplaukioti po ežerą. Klase! Po vandeniu vis dar matosi potvynio apsemti medžiai. Vadovas Julius - ne toks bambeklis kaip kiti. Jis net nezyzė, kad užsivilktumėme gelbėjimo liemenes. Jam tenka daug laiko krapštytis prie mašinos, tai stengiamės jo netrukdyti.
Atspėkit - žinot ką? Mes visi išklausėm pirmosios medicinos pagalbos kursą. Kai Redas nėrė į ežerą ir susipjaustė ranką, pamatėm, kaip reikia užrišti timpą. Mane su Algiu suvimdė, Bet vadovas Julius sakė, kad tai gali būti apsinuodijimas vištos likučiais. Jis sakė, kad irgi vemdavo, kai sėdėjo kalėjime. Aš taip džiaugiuosi, kad jis išėjo ir pasidarė mūsų vadovu. Jis sakė, kad kol sėdėjo, tikrai sužinojo, ką reikia daryti, kad gyvenimas pagerėtų. Tiesa, o ką reiškia žodis pedofilija?
Na, baigiu - turiu eiti. Važiuojam į miestą, kur išmesim laišką ir nusipirksim vazelino. Dėl nieko nesijaudinkit. Viskas gerai.
Bučiuoju - Valdas
siųstas: 1
t